Νυφικό μακιγιάζ

Νυφικο μακιγιαζ

νυφικό μακιγιαζ

Ολα οσα πρεπει να γνωριζετε για το νυφικο μακιγιαζ

Δύο από τα πρώτα στάδια της φωτογράφησης γάμου και πιο συγκεκριμένα στην προετοιμασία της νύφης, είναι το νυφικό μακιγιάζ και τα μαλλιά. Το μέρος που θα γίνει το νυφικό μακιγιάζ, είναι πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Εφόσον είναι μέρα, ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό φως που μπαίνει από το παράθυρο.

Υπάρχουν περιπτώσεις που όταν ο/η makeup artist έχει έρθει πριν το φωτογράφο, ξεκινάει να δουλεύει σε σημείο του χώρου το οποίο φωτιστικά δεν εξυπηρετεί καθόλου. Φυσικά ο φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνητό φως αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο.

Στην περίπτωση αυτή, προτείνουμε στη νύφη είτε να έχει προβλέψει πιο πριν ένα σημείο μπροστά σε παράθυρο ή εφόσον ζητηθεί από το φωτογράφο, να είναι διατεθειμένη να πει στον/στην makeup artist ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή χώρου, ειδικά αν είναι στενός και υπάρχει μια καλύτερη επιλογή που εξυπηρετεί όλους. Είναι βασικό να το γνωρίζετε από πριν, γιατί τη συγκεκριμένη ώρα το μόνο που μπορεί να κάνει ο φωτογράφος είναι να προτείνει και όχι να επιβάλει τα παραπάνω μόνο και μόνο από διακριτικότητα και με στόχο την θετική ατμόσφαιρα που περιβάλει τη νύφη.

Ένα άλλο tip σχετικά με τον επαγγελματία που θα αναλάβει το νυφικό μαγικιάζ, είναι ο ρουχισμός. Ιδανικό είναι να φοράει μαύρα ρούχα (αν όχι μαύρα, έστω σκούρα) για να μην αποσπάται η προσοχή της φωτογραφίας, ειδικά στα γενικά κάδρα. Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν και για τον κομμωτή που θα αναλάβει το νυφικό χτένισμα.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα των φωτογραφιών, αλλά και για να φαίνεστε πιο φυσική στο γαμπρό και στους καλεσμένους, θα πρέπει να επιλέξετε σωστά το νυφικό μακιγιάζ σας. Αποφύγετε τις υπερβολές γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα φαίνεται ωραίο. Υπάρχουν περιπτώσεις , που η νύφη “γράφει” πιο ωραία στη next day φωτογράφηση, παρά την ημέρα του γάμου και αυτό οφείλεται στην λάθος επιλογή νυφικού μακιγιάζ.