Φωτογράφος γάμου

φωτογραφος γαμου

φωτογράφος γάμου

6 πραγματα που πρεπει να κανουν οι φωτογραφοι γαμου

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο φωτογράφος γάμου το ζευγάρι , ποικίλει ανάλογα με την προσωπικότητα του.
Όμως βασικό χαρακτηριστικό του θα πρέπει να είναι ο σεβασμός σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα. Η πρόθεση του φωτογράφου είναι ολοφάνερη και στις τελικές φωτογραφίες γάμου.

1. Την ημέρα του γάμου ο φωτογράφος θα πρέπει να αποβάλλει όλες τις περιττές σκέψεις από το μυαλό του έτσι ώστε οι φωτογραφίες του γάμου να είναι γεμάτες συναίσθημα και μοναδικότητα.

2. Ένας πετυχημένος φωτογράφος γάμου, δεν εκφράζει ποτέ μπροστά στο ζευγάρι το πόσο καλός είναι γιατί απλά δεν το έχει ανάγκη. Δείχνοντας προηγούμενες δουλειές του, μπορεί ο πελάτης να εμβαθύνει στην προσωπική του αισθητική  και αμέσως να τον ξεχωρίσει από άλλους φωτογράφους γάμου.

3. Για ένα δυνατό εικαστικό αποτέλεσμα σε μια φωτογράφηση γάμου, ο φωτογράφος θα πρέπει να έχει μια καλή επικοινωνία με το ζευγάρι. Επίσης θα πρέπει να τους κάνει να αισθάνονται άνετα σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και να είναι σε θέση να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στη νύφη και στο γαμπρό την ώρα των πορτρέτων . Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε φωτογραφίες γάμου οι οποίες θα συγκινούνε και θα είναι γεμάτες ειλικρίνεια.

4. Την σημαντική εκείνη ημέρα θα πρέπει ο φωτογράφος γάμου να βλέπει το γαμπρό και τη νύφη σαν ένα πίνακα ζωγραφικής. Πάνω σε αυτό τον πίνακα βάζει τις δικές του πινελιές για να δημιουργήσει το τελικό έργο τέχνης που λέγεται ψηφιακό άλμπουμ.

5. Όταν μια νύφη λέει: << Ψάχνω οικονομικό φωτογράφο γάμου >>  ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι σε θέση να της εξηγήσει δείχνοντας τη δουλειά του και αναλύοντας τις φωτογραφίες του  τις επιλογές που έχει.

6. Η ποιότητα της δουλειάς ενός φωτογράφου , μπορεί να διαφέρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με ενός άλλου. Οι τιμές που δίνουν οι φωτογράφοι γάμου  καθορίζουν αντίστοιχα και την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουν.