Φωτογραφία γάμου

Φωτογραφια γαμου

φωτογραφία γάμου

Πως να διαλεξετε τον φωτογραφο του γαμου σας

Ήρθε λοιπόν η ώρα της αναζήτησης των επαγγελματιών που θα πλαισιώσουν το γάμο σας. Πως όμως μπορείτε να διαλέξετε και να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε όταν υπάρχουν τόσοι πολλοι φωτογράφοι γάμου με τόση διαφορετική προσέγγιση. Ψάχνωντας στο ιντερνετ υπάρχουνε στιγμές που φτάνει κάποιος να πει οτι από ένα σημείο και πέρα είτε δεν μπορεί να καταλάβει διαφορές στις φωτογραφίες από ένα επαγγελματία σε έναν άλλο είτε δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες εικόνες είναι καλές και ποιες όχι.
Υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία τα οποία οι φωτογράφοι γάμου που θα βρείτε στο διαδύκτιο θα πρέπει να σας τα πληρούν.

• Οι φωτογραφίες να σας δημιουργούν συναισθήματα.

• Πρέπει να δείτε ολοκληρωμένες φωτοιστορίες από συγκεκριμένο γάμο για να έχετε εικόνα πως είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά. Η δουλειά κρίνεται στο σύνολο της , το να δείτε δηλαδή ένα πολύ ωραίο πορτρέτο πραγματικά δεν λέει κάτι. Πρέπει να δείτε εικόνες από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης μέχρι τη δεξίωση και τη next day φωτογράφηση. Έτσι θα έχετε μια πλήρη εικόνα της δουλειάς του και θα αυξανετε το ποσοστό για τη σωστή επιλογή του φωτογράφου στο γάμο σας.

• Πρέπει να έχετε μια εικόνα για το στυλ που σας αρέσει, φωτογράφοι γάμου υπάρχουν πολλοί αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες κατηγορίες σύμφωνα βέβαια με τη δική μας οπτική και κρίση.

• Οι πιο παραδοσιακοί που εμμένουν στον παλιό τρόπο λήψης απλά της καταγραφής.

• Εκείνοι οι οποίοι προέρχονται από μόδα και δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα πορτρέτα και στο φωτισμό παρά σε αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

• Εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το ρεπορτάζ να αποθανατήσουνε τη στιγμή αλλά δεν δίνουν τόσο σημασία στην αρτιότητα του φωτισμού και του κάδρου.

Οι φωτογράφοι γάμου οι οποίοι συνδυάζουν τα στοιχεία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις εικόνες τους. Η καταγραφή της στιγμής και το ρεπορτάζ είναι αυτό που θα σας δημιουργήσει τα συναισθήματα. Θα πρέπει στις φωτογραφίες του γάμου σας να δείτε εικόνες οι οποίες θα σας θυμήσουν το πως νιώσατε εκείνη τη στιγμή . Οι παράγοντες που πρέπει να συνδιαστούν για να βγει μια υπέροχη εικόνα είναι το τέλειο κάδρο , ο τέλειος φωτισμός και η τέλεια έκφραση. Όσο διακρίνετε αυτές τις τρείς κατηγορίες να συνηπάρχουν σε μια εικόνα τόσο ανεβαίνει η αξία της εικαστικά.